İKÇÜ’DE GÜÇ BİRLİĞİ

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Genel Sekreterlik bünyesinde bulunan Fakülte, Yüksekokul Sekreterlikleri ile Enstitü Sekreterleri, düzenlenen kahvaltılı toplantıda biraraya geldi.

Genel Sekreter V. Öğr.Gör.Nurettin Memur ile Genel Sekreter Yardımcısı Enes Uzun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, üniversite idari teşkilatında bulunan birimlerin işleyişleri ele alındı.

Genel Sekreterliğe bağlı birimlerin verimli, düzenli ve uyumlu şekilde çalışmasını sağlamak amacıyla düzenlenen haftalık toplantıların oldukça verimli geçtiğini ifade eden Genel Sekreter V.Nurettin Memur, güçlü bir idari yönetimin İKÇÜ’yü çok daha güzel yerlere taşıyacağını ifade etti.

Toplantıya katılan sekreterler de birlik, beraberlik ve uyum içinde yapılan her çalışmanın, bünyesinde çalıştıkları akademik birimlere de güç katacağını ifade etti.